U bevindt zich hier: Home / Projecten / Roldeur van formaat voor bedrijfshal – Nieuw-Vennep

Roldeur 460 bedrijfshal in Nieuw-Vennep

 

Een bedrijf in Nieuw-Vennep zocht voor het afsluiten van een bedrijfshal een roldeur van 11,90 meter breed en 5,40 hoog. Het maken en monteren van een roldeur met deze afmetingen is geen alledaagse klus en vraagt om vakmanschap. Een leuke uitdaging dus voor een rolluikspecialist als Wessels Rolluikenfabriek.  

Roldeur ST 460

Grote afmetingen

Vanwege de benodigde breedte is gekozen voor de stalen uitvoering van de 460. Deze roldeur is leverbaar tot een breedte van maximaal 12 meter. De stalen lamellen hebben een dikte van 1,25 mm. Het monteren van een roldeur met een oppervlakte van 62,7 m2 en een gewicht van 1340,7 kg is geen alledaagse klus en vraagt om gespecialiseerde vakmensen. Onze monteurs vinden het leuk hun kennis en jarenlange ervaring in te kunnen zetten voor bijzonder projecten zoals deze. Vanwege de afmetingen van deze roldeur hebben we voor het transport een vrachtwagen ingezet en voor het monteren was een hoogwerker noodzakelijk.

GFA kettingmotor

Bij deze roldeur hebben we een 400V kettingmotor van GFA gebruikt. Vanwege de afmetingen en het enorme gewicht van het pantser is de inzet van een kettingmotor met kettingoverbrenging noodzakelijk. Deze krachtige motor moet naast de roldeur worden geplaatst zodat hij zijn warmte goed kwijt kan.
×

Wessels rolluikenfabriek

× Hoe kan ik je helpen?