U bevindt zich hier: Home / Producten / Brandwerende afsluitingen / Schuifdeur

Specialist in brandwerende rolschermen en rolluiken

Een brandveilige winkel, bedrijfspand of loods? Laat dan brandwerende rolluiken of brandwerende rolschermen installeren via Wessels Rolluikenfabriek. Deze brandwerende afsluitingen voldoen aan de hoge Europese NEN-EN 1634-1 normen en zorgen dat een brand zich niet zo snel door een pand kan verspreiden. Door de toepassing van deze luiken en/of schermen kunt u uw pand laten voldoen aan de strenge moderne veiligheidseisen om zowel medewerkers, producten als omgeving te beschermen.

Deuren en luiken volgens hoogste brandveiligheidsnormen

 

Een brandwerende barrière zoals een brandwerende schuifdeur, rolluik of scherm zorgt ervoor dat u de ruimtes in een pand goed kunt compartimenteren. Door die opdeling kunnen de vlammen niet direct overslaan naar de andere delen van het gebouw. Zo’n compartimentering kan helemaal naar uw wensen door ons worden ingericht met onze maatwerk brandwerende rolluiksystemen en schuifdeursystemen. Binnen de NEN-EN 1634-1 houden deze in een bepaalde mate vuur en warmte tegen waardoor er tijd wordt gegeven om medewerkers in veiligheid te brengen.

Brandwerend systeem op maat

 

Bij Wessels bieden we verschillende brandwerende deur- en luiksystemen die aangepast worden op de dagelijkse logistiek in uw pand. Zo leveren we naast brandwerende metalen rolluiken ook de steeds vaker toegepaste brandwerende rolschermen van speciaal brandwerend technisch textiel. Deze zijn niet geschikt als gebruiksdeur of als vluchtdeur, maar juist snel in te zetten voor het afsluiten van openingen en doorgangen bij een brand en bovendien ook geschikt voor kleine ruimtes.

Een ander veel toegepast systeem voor bedrijfshallen en industrie is de brandwerende schuifdeur. Deze deuren kunnen bovendien ook goed bij risico- en explosiegevaarlijke sectoren worden ingezet en voldoen aan de hoogste normen. Daarnaast kunnen deze deuren extra worden voorzien van een aparte loopdeur die als vluchtdeur kan fungeren.

Maatwerkadvies via Wessels Rolluikenfabriek

 

Wij kunnen alle deuren op maat en helemaal naar uw wensen produceren en vakkundig monteren. Meer weten welk type brandvertragende NEN-EN 1634-1 deuren en schermen voor uw pand het meest geschikt zijn? Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te laten zien en bespreken.

Vrijblijvende offerte

Contact

Wessels Rolluikenfabriek BV
Schrepel 5
1648 GC De Goorn

0229-544600
info@oprolletjes.nl

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

×

Wessels rolluikenfabriek

× Hoe kan ik je helpen?