U bevindt zich hier: Home / Hulp bij uw keuze

Hulp bij uw keuze

Wilt u weten waarop u moet letten bij de aanschaf van een rolluik? Of wilt u meer informatie over de constructie, onderdelen en bediening van een rolluik? Wij nemen u graag mee in de wereld van de beveiligingsrolluiken.

Door onze jarenlange ervaring, kennis en expertise zijn wij expert op het gebied van beveiliging en rolluiken en kunnen we u helpen bij uw keuze.

Rolluiktechniek

Voor een weloverwogen beslissing is het handig enige kennis van de techniek van rolluiken te hebben. Daarom geven we uitleg over de constructie, de aandrijving, de bediening en de veiligheidsopties van rolluiken.

Keuzecriteria rolluik

Welke criteria zijn doorslaggevend bij de keuze voor een bepaald type rolluik? De benodigde beveiligingswaarde is uiteraard heel belangrijk criteria. Daarnaast spelen ook de bouwtechnische mogelijkheden, persoonlijke smaak en het beschikbare budget een rol.

FAQ

Wij hebben de antwoorden op vragen die vaak aan ons worden gesteld voor u op een rij gezet.

Advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen? Of wilt u dat een beveiligingsexpert van Wessels Rolluikenfabriek met u meedenkt en u een advies op maat geeft? Dat kan! Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0229-544600een mail sturen of via deze website met ons chatten.

Met een erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf als Wessels Rolluikenfabriek kiest u voor kwaliteit in veiligheid!