U bevindt zich hier: Home / Over ons

Over ons

Wessels Rolluikenfabriek is specialist in beveiligingsrolluiken en heeft ruim 40 jaar ervaring in de rolluikenbranche.
Wij willen u ‘een veilig en goed gevoel’ verschaffen. Dat doen we door kwaliteitsrolluiken te maken en monteren. Ons team bestaat uit vakkundige mensen die niet alleen betrokken zijn bij hun werk, maar ook bij de klant. Wij bieden u persoonlijke aandacht, maatwerk, kwaliteit en service. Daar kunt u van op aan.

Vakkundig en betrokken team

De meeste medewerkers werken al jaren voor Wessels Rolluikenfabriek waardoor we een (h)echt team zijn dat met veel plezier en toewijding rolluiken voor onze klanten maakt. Onze monteurs hebben veel ervaring in het assembleren en monteren van rolluiken . Ze beschikken over de benodigde diploma’s en een bewijs omtrent gedrag, afgegeven door het ministerie van Justitie. Door ze regelmatig (bij) te scholen, zorgen we ervoor dat onze monteurs optimale kwaliteit kunnen blijven leveren.  Doordat wij zelf over zoveel expertise en jarenlange ervaring beschikken, bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.

Persoonlijke aanpak

Iedere klant is anders en heeft zijn eigen specifieke wensen. Bovendien hebben gemeentes ook vaak hun eisen en voorwaarden. Daarom kennen wij geen standaardproducten en zeker gaan standaard aanpak. We gaan met de klant in gesprek, luisteren goed naar wat gevraagd wordt, denken mee en komen dan met een goed onderbouwd en persoonlijk advies. We zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw situatie en houden daarbij rekening met kwaliteit, veiligheid en niet geheel onbelangrijk, de kosten. Zodat wij u een optimale oplossing tegen een betaalbare prijs kunnen bieden.

Maatwerk

Wessels Rolluikenfabriek beschikt over een eigen productieafdeling en ook de montage houden wij in eigen hand. De vakkennis die wij daardoor in huis hebben, zetten wij graag in om u optimaal van dienst te kunnen zijn en het product te leveren zoals u dat wenst.
Al onze producten zijn maatwerk, maar ook in maatwerk zit verschil. Zo kennen wij speciale projecten die echt het uiterste vragen van onze creativiteit en oplossend vermogen. Wij vinden het leuk om dergelijke projecten tot in de puntjes te verzorgen en naar de smaak van de klant te realiseren.

Kwaliteit en service

Wij vinden het belangrijk kwaliteit te leveren. Dat vindt u terug in onze producten, die altijd voldoen aan de strenge Europese EN-normen, nationale NEN-normen en de richtlijnen van de branchevereniging voor rolluiken, Romazo. Ook in onze dienstverlening streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit: zo hebben wij een 24-uurs servicedienst voor storingen, bieden wij onderhoudscontracten aan en gaan we bij reparaties altijd voor een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Gecertificeerd BORG Rolluik Beveiligingsbedrijf BRL

Een rolluik is zeer effectief om panden en eigendommen te beschermen tegen inbraak en vandalisme. Dat vinden verzekeringsmaatschappijen ook. Zij hanteren lagere verzekeringspremies als een object goed beveiligd is én een erkend bedrijf het rolluik levert, installeert en een beveiligingscertificaat verstrekt. Wessels Rolluikenfabriek is zo’n erkend en gecertificeerd BORG Rolluik Beveiligingsbedrijf. U kunt dat controleren op de site van de certificatie-instelling Kiwa NCP.

Waarom samenwerken met een door Kiwa NCP erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf?

  • U schakelt gegarandeerd een professioneel bedrijf in dat gespecialiseerd is in beveiliging.
  • U bent verzekerd van topkwaliteit: Kiwa NCP controleert erkende Rolluik Beveiligingsbedrijven elk jaar.
  • U ontvangt een Kiwa NCP-certificaat bij het product. Hét bewijs dat u voor de beste beveiliging heeft gekozen. Ook voor verzekeraars is dit voldoende bewijs van het beveiligingsniveau.

Erkend leerbedrijf

Wessels Rolluikenfabriek hecht veel waarde aan scholing en opleiding. Daarmee houden we de kwaliteit van onze mensen en dus van ons bedrijf op peil. Ook bieden we BBL/BOL werknemers graag een leerplek aan zodat zij het vakmanschap van mensen in de praktijk kunnen leren. Uiteraard krijgen deze medewerkers uitgebreide begeleiding en besteden wij volop aandacht aan de ontwikkeling van deze jonge mensen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en staan geregistreerd bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Van eenmansbedrijf tot dé beveiligingsspecialist in de rolluikenbranche

Ruim veertig jaar geleden begon Wessels Rolluikenfabriek als eenmansbedrijf in Middenbeemster. Al snel groeide het bedrijf en het werd een gerenommeerde speler in de rolluikenbranche. Na vele jaren vanuit Middenbeemster te hebben gewerkt, werd het pand uiteindelijk te klein. We gingen op zoek naar een nieuwe locatie en vonden een prima plek in De Goorn. Daar zitten we sinds 1998. Wessels Rolluikenfabriek is uitgegroeid tot een modern bedrijf, met een hoge automatiseringsgraad, een eigen spuitcabine en moderne productiemethoden. En inmiddels zijn we al weer vele jaren dé rolluikenspecialist voor winkels, kantoren, bedrijven en aannemers.

Bezoek onze showroom

Klassieke schaarhekken, een degelijk gesloten rolluik of een modern transparant rolluik. U kunt ze allemaal bewonderen in onze showroom. Ook hebben we een enorm breed assortiment aan beveiligingsrolluiken van staal of aluminium, rolhekken, maar ook striphekken, geperforeerde lamellen, moderne supersafes en nog veel meer. 

Naast onze showroom hebben wij een spreekkamer waar wij u graag meer uitleg geven over de beveiliging en zekerheid die onze producten bieden.Onder het genot van een kopje koffie natuurlijk.

De showroom is (op afspraak) geopend op:

maandag t/m donderdag 7:00 tot 17:00 uur
vrijdag 7:00 tot 12:30 uur

Bel 0229-544600 voor een afspraak met uw beveiligingsspecialist.

Met een erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf als Wessels Rolluikenfabriek kiest u voor kwaliteit in veiligheid!

Vrijblijvende offerte

Contact

Wessels Rolluikenfabriek BV
Schrepel 5
1648 GC De Goorn

0229-544600
info@oprolletjes.nl

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

×

Wessels rolluikenfabriek

× Hoe kan ik je helpen?